Diari Més

Seguretat

La Policia Local de Salou ensenya a estar segurs a la platja amb un conte

La iniciativa d'editar 'Confetina va a la platja' va sorgir del Grup de Relacions Ciutadanes de la Policia Local

El conte ha estat presentat aquest dimarts a la comissaria de platja de la Policia Local.

La Policia Local de Salou ensenya a estar segurs a la platja amb un conteAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Salou ha editat 'La Confentina va a la platja', un conte que engloba tot un seguit de consells de seguretat i recomanacions que s'han de seguir a l'hora d'anar a la platja per tal d'evitar possibles ensurts que poden sorgir.

La iniciativa d’editar aquest conte va sorgir del Grup de Relacions Ciutadanes de la Policia Local. Contxi Saez, responsable del grup, ha explicat durant la presentació del mateix, que ha tingut lloc aquest dimarts a la comissaria de platja, que «hem volgut il·lustrar una sèrie de consells i recomanacions sobre què fer a la platja per tal que siguin més atractius per als infants». El conte, del qual se n’ha imprès una primera tirada de 600 exemplars, ha estat editat en quatre idiomes: català, francès, castellà i anglès, i es repartirà tant a la comissaria de platja com a la base de salvament i socorrisme, a les Oficines de Turisme i a hotels, entre d'altres.

A la presentació tambéhi han estat presents l’alcalde de Salou, Pere Granados; el regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil, David González; la regidora de Platges, Júlia Gómez; el Cap de la Policia Local de Salou, José Luís Gargallo; i la responsable del Grup de Relacions Ciutadanes, Contxi Saez.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil, David González, ha explicat que «es tracta de consells i recomanacions dirigides principalment a pares i mares perquè puguin ensenyar, de forma didàctica, als petits, a hidratar-se bé i a usar les polseres identificatives, entre d'altres, per tal de gaudir de les platges de forma segura». Gonzalez ha afegit que «amb aquesta iniciativa volem dotar d’una nova eina, com és aquest conte, als professionals que dia a dia treballen en les nostres platges per tal d’informar i prevenir davant possibles ensurts».

tracking