Diari Més

Policial

Els Mossos detenen un dels agressors del crim de Salou

La detenció s'hauria produït poques hores després de la mort de l'agredit i gràcies a la identificació per les càmeres de seguretat

El jove de 33 anys va rebre un cop que el va fer caure a la vorera on ja no van poder fer res per reanimar-lo.

Un senegalès de 33 anys mor a cops per un grup de quatre joves a SalouCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels quatre autors del crim comès ahir a Salou (Tarragonès), en el qual va morir a cops el ciutadà senegalès Moudrou M.N, de 33 anys, han informat a Efe fonts pròximes al cas.

La detenció es va produir poques hores després de l'agressió que va matar la víctima a l'avinguda Carles Buïgas de la localitat turística, cap a les 08:30 hores.

Les imatges gravades per les càmeres de vigilància de la zona han estat claus per detenir un dels quatre agressors -joves i de nacionalitat espanyola, segons els testimonis- que ahir van atacar la víctima fins a deixar-la inconscient a terra.

Segons aquestes mateixes fonts, dos dels individus van participar molt activament en la pallissa i els altres dos van mantenir una actitud més passiva, encara que no van intentar detenir els cops.

El cas està sota secret d'actuacions i totes les línies d'investigació estan obertes.

La víctima estava establerta a Salou des de fa més de deu anys, part de la seva família també resideix allà i freqüentava els locals de la zona de Carles Buïgas, on l'han descrit com una persona tranquil·la i educada.

No obstant això, segons altres fonts, es dedicaria al tripijoc de drogues i tindria antecedents per tràfic d'estupefaents.

El succés va aixecar ahir una gran expectació a Salou, en ser un barri molt cèntric i l'epicentre de l'oci nocturn, encara que la normalitat es va restablir poques hores després.

La portaveu del grup municipal de Cs, María Reyes Pino, va exigir ahir més seguretat al barri, va recordar que ja s'havia atacat un vagabund una setmana enrere i es va qüestionar que les càmeres funcionessin.

L'alcalde de Salou, Pere Granados (FUPS-PDeCAT), va replicar que «menteix més que parpelleja» i «en política, no tot val».

tracking