Diari Més

Lágrimas de Sangre, cap de cartell de les Barraques del Mamut de la Canonja

Aquest cap de setmana torna una nova edició, la quarta ja, de les Barraques del Mamut

L'Orquestra Mitjanit serà el grup principal de la nit de divendres.

Lágrimas de Sangre, cap de cartell de les Barraques del Mamut de la CanonjaAjuntament de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rock, ska, rap, hip-hop, reggae i música electrònica. Aquest és el combinat musical que es podrà escoltar, ballar i gaudir aquest divendres i dissabte a la Canonja. I és que tornen un any més, i ja en van quatre, les Barraques del Mamut. Aquestes dues jornades de concerts serveixen com a preludi dels actes que s’han organitzat per la Festa Major d'estiu, que començarà la setmana vinent.

Com sempre, les Barraques arriben amb un ampli cartell, conformat per algunes de les bandes més destacades de la música feta a casa nostra. La Coordinadora de les Barraques, amb la regidoria de Joventut, ha estat dissenyant durant mesos el programa dels dos dies de concerts. Diversos grups així com una orquestra i un DJ pujaran a l’escenari que s’instal·larà a la zona del pàrquing de l’empresa BASF (c/ Vila-seca), per fer gaudir als assistents d’una bona i variada oferta d’estils musicals, convertint l’espai en una zona d’oci i de música alternativa. Cada dia, les portes del recinte de Barraques s’obriran a les 9 del vespre, i cada barraca oferirà sopars, ja siguin freds o calents, entre altres serveis.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Canonja, Marina Clavero, comenta que «les tres primeres edicions van ser tot un èxit de participació tant per l’organització com pel nombre de públic que va assistir a la festa». En aquesta línia, afegeix que «pensem que ja és un festival consolidat dins del panorama musical del Camp de Tarragona».

Els concerts

La primera nit, la de divendres, tindrà com a cap de cartell l’Orquestra Mitjanit. Aquesta orquestra recorre estiu rere estiu tota Catalunya per fer moure a un públic entregat amb les seves versions d’ska i rock. Cal dir que la Mitjanit és un clàssic de les Barraques del Mamut i és que no ha fallat en cap de les edicions de les barraques de la Canonja. Abans del seu concert, però, dues propostes made in Tarragona seran les protagonistes amb el rock de Novena Senda i la formació Malo del Cuento, que es caracteritza pel que ells mateixos defineixen com a rock urbà.

La nit de dissabte ens portarà el rap combatiu i alternatiu de Lágrimas De Sangre, que beu d’estils més enllà del hip-hop, com el rock i el reggae, allunyant-se dels tòpics d’herència nord-americana i que omple sales i places. També es gaudirà de les actuacions de Bul-Kak, que portaran la seva fusió de rock i metal, Cultrum que pujaran a l’escenari la seva gira Encoratja’t i els cambrilencs Vivèrrids, que combinen l’ska amb el reggae. El DJ Dirty serà l’encarregat de tancar les dues nits de les Barraques del Mamut 2017.

tracking