Diari Més

El Morell acomiada una Festa Major carregada de moments memorables

El Concert Jove i la Zeuzera Pyrina, grans actes del darrer cap de setmana festiu

Les festes van donar el tret de sortida el passat 21 de juliol.

El Morell acomiada una Festa Major carregada de moments memorablesAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els habitants del Morell tancaran aquesta nit la seva Festa Major d'estiu, en honor a Sant Abdó i Sant Senén, i ho faran amb el ball de Sant Miquel i un correfoc pels carrers del poble. Abans, la Festa Major ha ofert els seus darrers actes amb la festa aquàtica per a la canalla, que ha tingut lloc aquest matí, i amb la festa sabonera amb la Companyia Xip Xap, aquesta tarda. Així es tanca una celebració que va donar inici el passat 21 de juliol i que ha gaudit de molta la participació.

Durant el darrer cap de setmana de les celebracions, els morellencs han pogut gaudir amb propostes com la Zeuzera Pyrina Refrescant, que dissabte va oferir una cercavila pels carrers del poble i que, en finalitzar el seu recorregut, va refrescar a tots els participants, que es van veure immersos en una guerra d'aigua. Així mateix, la música també va gaudir de protagonisme la nit de dissabte, amb una doble actuació de l'orquestra Metropol, primer en format de concert i posteriorment, amb el ball de festa major. Aquesta darrera oferta musical va arribar al punt de la mitjanit, si bé els morellencs van poder optar també per la discoteca de festa major a la zona esportiva.

D'altra banda, la presència musical en la Festa Major morellenca es va veure completada la nit de dissabte amb el Concert Jove. Una cita que enguany va arribar amb un cartell integrat per Amparanoia, Skakeitan, Atupa i Haffi. El cap de setmana festiu es va veure completat el diumenge amb activitats destacades com les matinades traguejades, tempta de vaquetes, l'ofici solemne de Festa Major, la 55a Cursa ciclista Gran Premi del Préssec i el seguici cerimonial, entre altres opcions.

Els gegants del Morell durant la Festa Major.

El Morell acomiada una Festa Major carregada de moments memorablesAjuntament del Morell

tracking