Diari Més

Polèmica

Apareix un perillós cable en un camí de Calafell freqüentat per ciclistes

La situació ha aixecat alarma veïnal i la Policia Local ha obert diligències informatives la respecte

Imatge d'ahir al matí del cablejat tallant un sender del camí de Mas d'en Vives de Calafell.

Apareix un perillós cable en un camí de Calafell freqüentat per ciclistesAj. Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En un sender de Calafell ha aparegut un cable creuat que talla totalment el camí, conegut com de Mas d’en Vives. Es tracta d’un espai molt concorregut per ciclistes, la qual cosa ha aixecat l’alarma dels veïns, que destaquen la perillositat de la situació. Davant la denúncia que ahir va presentar un usuari, la Policia Local de Calafell ha obert diligències informatives al respecte.

Tot i que la denúncia es va presentar ahir, alguns veïns destaquen a través de les xarxes socials que el cable, que està estratègicament col·locat i lligat en branques, ja hi era dijous a la tarda. Així mateix, persones que habitualment passen pel sender expliquen que aquesta no és la primera vegada que algú interromp el pas i que, en el mateix punt, han aparegut en un parell d’ocasions branques, tot tallant el camí.

Un altre veí, també explica a través de les xarxes socials que recentment va passar per aquest mateix sender i que es va trobar cablejat, fet que «posa en perill corredors, gent que va en bicicleta o que surt a caminar», denuncia. En aquella ocasió, es va avisar a Agents Forestals.

La reiterada aparició d’objectes creuats en aquest camí, però, ha fet que, finalment, el cas arribés a la Policia Local de Calafell i que aquest cos, davant fotografies que evidencien el problema, han decidit fer constar aquesta problemàtica tot obrint diligències, segons va informar ahir l’Ajuntament.

tracking