Diari Més

Castells

Valls licita les instal·lacions del Museu Casteller per 1,5 milions

La licitació inclou el subministrament i instal·lació dels equipaments del projecte museogràfic, les obres d'adequació i les d'acabats

Imatge virtual d'una de les sales del Museu, que vol fer viure el visitant la màgia dels castells.

El Museu Casteller de Valls ja té projecte museogràfic, que combina patrimoni i modernitatMuseu Casteller de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta de govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat aquest divendres el plec de clàusules per a la licitació dels treballs d'instal·lació de la museografia del Museu Casteller de Catalunya, informa el consistori. La licitació inclou el subministrament i instal·lació dels equipaments del projecte museogràfic, les obres d'adequació i les d'acabats, amb un termini de sis mesos per fer els treballs.

A més de l'aspecte econòmic, es valorarà la qualitat de la proposta i els elements a subministrar, els procediments d'execució, muntatge i instal·lació, així com els calendaris dels treballs a realitzar. Entre les millores que els licitadors podran oferir, també s'ha inclòs l'ampliació dels terminis de garantia de tots els elements de la museografia, així com l'execució completa de l'espai del bar-restaurant.

El projecte museogràfic és obra d'Ignasi Cristià i destaca per la profusió d'audiovisuals i muntatges sensorials al llarg del recorregut que el visitant farà pels diferents espais expositius. Es pretén fer sentir als visitants, siguin entesos o no, les emocions i valors que envolten els castells per captar el públic més neòfit.

tracking