Diari Més

'Roda de Berà contra el càncer' se celebrarà aquest diumenge

L’esdeveniment es va haver d’aplaçar a causa de les fortes pluges

Imatge de la darrera edició del partit de futbol contra el càncer.

Futbol i zumba a Roda de Berà per lluitar contra el càncerAjuntament de Roda de Berà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les fortes pluges del passat diumenge van obligar a anul·lar l’esdeveniment Roda de Berà contra el càncer, el qual s’havia de celebrar al camp de futbol a partir de les 18h. L’acte, que recull fons per lluitar contra el càncer tot fent esport, finalment se celebrarà aquest diumenge dia 30 de juliol per decisió dels organitzadors, participants i col·laboradors.

La cita s’iniciarà al camp de futbol municipal a partir de les 18h amb els partits infantils, per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. Seguidament, a les 19h, començarà una masterclass de zumba de la mà de Thalassa Fitness. El plat fort de la tarda, el partit de futbol contra el càncer, arribarà a partir de les 19.30h.

El preu de l’entrada solidària serà de 3 euros, tant per al públic assistent com per als propis jugadors, atès que tots els fons recaptats es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. També es podrà col·laborar mitjançant l’urna solidària que hi haurà al camp de futbol, amb la participació a la rifa o bé comprant la samarreta solidària de l’esdeveniment, enguany de color vermell.

tracking