Diari Més

Solidaritat

PortAventura i Grup Miquel donen 3.742 litres de llet a la campanya 'Cap nen sense bigoti'

La llet recollida s'entregarà al Banc dels Aliments de Tarragona, qui la repartirà entre les famílies més vulnerables de la província

La campanya pretén posar solució al dèficit de llet que pateixen més de 215.000 persones ateses pels bancs d'aliments catalans.

PortAventura i Grup Miquel donen 3.742 litres de llet a la campanya 'Cap nen sense bigoti'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PortAventura World i Grup Miquel s’han sumat a la campanya Cap nen sense bigoti aportant un total de 3.742 litres de llet a la causa solidària. La campanya, liderada per l’Obra Social "la Caixa" en favor del Banc dels Aliments de Tarragona, recull llet per a famílies en risc d’exclusió social. Els 3.742 litres donats per Fundació PortAventura s’entregaran al Banc dels Aliments de Tarragona perquè els distribueixin a les famílies que més ho necessiten a la província.

Aquesta acció es tracta de la resposta d’aquesta companyia a la crida que ha fet l’Obra Social “la Caixa” a empreses de sectors com el de la restauració i l’alimentació perquè s’uneixin a la mobilització aportant llet, que serà repartida pel Banc dels Aliments entre els seus beneficiaris. D’aquesta manera, l’empresa col·labora amb la campanya que pretén posar solució al dèficit de llet que pateixen més de 215.000 persones ateses pels bancs d'aliments catalans, 37.000 dels quals són nens d'entre 1 i 16 anys, que podrien veure afectat el seu creixement a causa d'aquesta mancança. A Tarragona, el Banc dels Aliments atén a 36.121 persones en risc d’exclusió social.

Després de dues setmanes de recollida física en 1.320 oficines de “la Caixa” a Catalunya, també s’han pogut fer aportacions a través de la Línia Oberta, CaixaMòbil i els SMS amb la paraula «LLET» enviats al 28024. També es pot fer una aportació a www.granrecollidadellet.cat.

tracking