Diari Més

Firagost tindrà una fira fora estocs del comerç vallenc

La plaça del Titit es convertirà en el nou espai d’oci durant la mostra

Imatge d'arxiu de la darrera edició de Firagost.

Firagost tindrà una fira fora estocs del comerç vallencCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les novetats que inclou enguany Firagost és l’organització de la primera edició del Firagost Market, una fira fora estocs i outlet que se celebrarà els dies 1 i 2 d’agost a la plaça Torrent del Titit, coincidint amb Firagost. El comerç de Valls i els establiments de moda, complements i roba per a la llar seran els protagonistes del que serà la primera edició d’una fira singular que, a més, comptarà amb activitats infantils, restauració, gintònics a la nit, música ambient, DJ i vermut electrònic, per amenitzar l’ambient i atreure més públic a aquesta nova proposta.

La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, i el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, van presentar aquesta novetat fa uns dies. La presidenta de l’entitat destacava que «el comerç aprofitarà així encara més l’oportunitat que brinda Firagost, amb els milers de persones que cada any visiten la ciutat amb motiu de la Fira Exposició del Camp Català». De fet, l’objectiu és apropar el sector comercial de Valls a tots aquests visitants de Firagost.

A més a més, aquest nou aparador comercial a l’aire lliure servirà també per complementar Firagost amb noves activitats lúdiques i familiars, convertint la plaça del Torrent del Titit en un espai d’oci, música i restauració. Firagost Market es podrà visitar el dimarts 1 d’agost de les 10 del matí fins a la mitjanit i el dimecres, últim dia de Firagost, de les 10 del matí a les 8 de la tarda.

tracking