Diari Més

Successos

Dos ferits en un triple accident de trànsit a Valls

Els Bombers han hagut d'excarcerar a una de les persones, que ha quedat atrapada a l'interior del vehicle

Els fets han tingut lloc a les 17.19 hores al quilòmetre 3,8 de la carretera C-37.

Dues persones ferides i una tercera atrapada en un accident triple a VallsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han resultat ferides en un accident de trànsit entre dos turismes i una furgoneta aquest dijous, 27 de juliol, a la C-37 al terme municipal de Valls, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). La topada ha estat, inicialment, un xoc frontal entre dos vehicles, en el qual s'hi ha vist implicat, a posteriori, el tercer, a les 17.19 hores de la tarda.

Una persona ha quedat atrapada a l'interior del vehicle, i els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat amb tres dotacions fins al lloc dels fets, el quilòmetre 3,8 de la via, per tal de procedir als treballs d'excarceració. Dels ferits, un ha estat una persona de 30 anys, que ha estat traslladada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona en estat greu. La segona, un home de 22 anys, ha estat traslladat al Pius Hospital de Vall com a menys greu.

Els Mossos també han anat fins al lloc de l'accident amb cinc dotacions. La circulació per la via s'ha tallat en ambdós sentits per tal de facilitar els treballs dels equips d'emergències. Les vies alternatives, segons ha informat el SCT, han estat l'A-27, la T-722 i la TV-7421. Finalment, la situació s'ha normalitzat al voltant de les 19 hores.

tracking