Diari Més

Societat

La medallista de natació sincronitzada Ona Carbonell, de visita a Vila-seca

El complex Piscines Vila-seca posarà en marxa una escola d’iniciació de natació sincronitzada, i Carbonell en serà l’ambaixadora

Ona Carbonell visita Vila-seca

Ona Carbonell visita Vila-secaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ona Carbonell, la nedadora catalana que recentment ha guanyat la medalla de plata al Campionat del Món de natació sincronitzada, celebrat a Budapest, ha visitat el complex Piscines Vila-seca.

La nedadora del Club Natació Sabadell ha arribat a Vila-seca amb els 105 joves nedadors que participen al III Campus Ona Carbonell, coordinat per l’empresa Organitza SL. Acompanyada de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i del director general del grup de gestió esportiva EKIP, Héctor Cruz, Ona Carbonell ha visitat les renovades instal·lacions del complex Piscines Vila-seca, i ha valorat molt positivament la jornada en poder compaginar entrenaments en els dos tipus de piscina que hi ha al complex.

El director del grup EKIP, Héctor Cruz, ha anunciat que, properament, el complex Piscines Vila-seca posarà en marxa una escola d’iniciació de natació sincronitzada, de la qual Ona Carbonell en serà l’ambaixadora.

tracking