Diari Més

Mossos aixeca acta de l'obertura de la discoteca Las Carpas de Roda

L’alcalde de Roda de Berà, Perer Virgili, sostè que, tot i la inauguració dissabte passat, l’establiment continua sense llicència

La discoteca Las Carpas de Roda amb tota la il·luminació preparada abans de la seva obertura.

Mossos aixeca acta de l'obertura de la discoteca Las Carpas de RodaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de Mossos d’Esquadra han aixecat acta de l’obertura, dissabte passat, de la discoteca de Les Carpes de Roda. Tant l’Ajuntament com des de la mateixa empresa han confirmat que agents dels Mossos d’Esquadra, acompanyats de la Policia Local de Roda es van presentar dissabte a la nit al recinte per certificar que la discoteca havia obert portes, tal com havia anunciat.

El consistori assegura que l’establiment va obrir sense tenir encara la llicència i que, per tant, Mossos haurà de presentar denúncia, donat que les competències de Jocs i Espectacles estan delegades a la Generalitat. Per altra banda, l’empresari Ginés Martínez afirma que els agents van realitzar una inspecció i van comprovar que tot estava «correcte per continuar treballant». De fet, Las Carpas de Roda van mantenir el seu horari amb total normalitat, però amb una baixa afluència de públic motivada, segons Martínez, pel comunicat que l’Ajuntament de Roda de Berà havia fet públic divendres mitjançant el qual recordava que el consistori havia ratificat la prohibició d’obrir als promotors de l’espai ja que no disposa la llicència d’obertura d’activitats. «Es va fer una sessió molt perjudicada per aquest comunicat que va crear la confusió a la clientela, però almenys es va poder desenvolupar correctament, sense cap mena d’incident», diu Martínez.

Festa 15è aniversari

Sigui com sigui, el cert és que l’activitat a la discoteca continuarà el pròxim cap de setmana. Dissabte, 29 de juliol, Las Carpas de Roda ha preparat una festa amb motiu del seu 15è aniversari amb la presència de Jesús, del programa First Dates, com a reclam. Ofereix, com a promoció, l’entrada gratis a tots els assistents fins a les dues de la matinada.

«El que no faré, com a alcalde, és jugar-me-la amb una activitat que pot ser susceptible de crear contaminació acústica, manca de seguretat en el trànsit... Em pot agradar o no, però ja els hem dit que, quan compleixin amb tots els requisits, que a nosaltres també ens obliguen a complir,, podran obrir sense problemes», assegurava, d’altra banda, l’alcalde de Roda de Bera, Pere Virgili a Diari Més.

tracking