Diari Més

Tres dones portaran la música electrònica a Falset al festival 'Aquí te pillo aquí temazo'

La vuitena edició de l'esdeveniment comptarà amb les actuacions de Ley Dj, Marien Baker i Marien Novi

Un dels concerts de la passada edició del festival de Falset.

Tres dones portaran la música electrònica a Falset al festival 'Aquí te pillo aquí temazo'ATP ATM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de música electrònica de Falset, 'Aquí te pillo aquí Temazo' (ATP ATM), celebra la seva vuitena edició el pròxim 5 d’agost. L'esdeveniment musical donarà el tret de sortida a l’hora del vermut (12:30h) amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola Falset Marçà i a l’espai de l’Euterpe. Durant dues hores Indiespot Djs, de Barcelona, oferirà una sessió musical que permetrà gaudir d'un migdia diferent a la capital del Priorat. L’entrada es lliure a totes les edats i gratuïta.

La nit ATPATM17 d’aquest any començarà a les 23:59 hores a la Pista de la Piscina, i la conforma un cartell exclusivament femení, amb les djs Marien Novi, Ley DJ i Marien Baker. L'organització informa que, amb aquesta aposta, «volem sorprendre el públic i mostrar-los que el talent femení a l’escena de la música electrònica està més que viu. A més, contribuirem activament en visibilitzar i trencar la separació a la indústria musical, segons la qual només un 15 per cent dels artistes dels festivals espanyols són dones».

L'organització té com aobjectiu oferir una proposta de qualitat dins del món de la música electrònica a la comarca del Priorat i als voltants. A més, s'espera que el nombre d'assistents, que el passat 2016 van ser uns 1.200, segueixi creixent.

tracking