Diari Més

Municipal

El PSC del Catllar troba diferències entre el pressupost aprovat i el publicat oficialment

El regidor Antonio López explica que la xifra que apareix al Butlletí Oficial és 15.600 euros inferior a l'aprovada en el seu moment

El Catllar sorteja invitacions per veure els castells des del balcó de l'Ajuntament

El Catllar sorteja invitacions per veure els castells des del balcó de l'AjuntamentDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC del Catllar ha fet pública, aquest dilluns, una diferència de 15.600 euros del pressupost municipal d'aquest 2017 que s'han trobat en revisar els comptes d'enguany. Concretament, el pressupost que es va aprovar en el seu dia al ple municipal era de4.064.975 euros. Però al Butlletí Oficial de la demarcació de Tarragona, el B.O.P, aquesta quantitat es redueix als4.049.375 euros.

Per aquest motiu, els regidors del PSC al consistori del Catllar demanen explicacions «urgents» a l'equip de govern.Segons explica el portaveu socialista, Antonio López, «les sorpreses no acaben aquí.Si desgranem les despeses, punt per punt, veurem que hi ha mutacions incomprensibles entre un document i un altre». Una d'aquestes diferències sónles inversions reals, que a l’acta municipal ascendeixen a 755.932 euros, mentre que al Butlletí Oficial la xifra inversora es redueix a 0 euros.

Pel que fa a les despeses de personal, «quasi es dupliquen d’un document a un altre: passem de 1.109.007 euros a l’acta municipal a 2.003.400 euros del butlletí provincial».

El PSC considera que es tracta d'un error, i lamenta que ningú de l'equip de govern se n'hagi adonat. D'aquesta manera, López assegura que «el primer que exigim és una explicació immediata de l’equip de Govern del perquè d’aquest error monumental».

tracking