Diari Més

Diversió i música en una nova Festa del Playback a la Pobla de Mafumet

Es tracta de la 26a edició d'aquest acte, emmarcat en les Festes d'Estiu del municipi

Imatge d'arxiu d'una edició passada de la Festa del Playback.

Diversió i música en una nova Festa del Playback a la Pobla de MafumetPobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla de Mafumet segueix amb la celebració de les Festes d'Estiu amb una de les activitats que té més bona acollida al municipi. Es tracta de la Festa del Playback, que enguany arriba a la seva 26a edició. La festa, que tindrà lloc als Jardins del Pavelló el dissabte 29 de juliol, a les 21.30 hores, ofereix unes 35 actuacions on s'hi inclouen playbacks, tant de solistes com de grups musicals.

De cara al mes d'agost, continuaran les activitats en el marc de les Festes d'Estiu de La Pobla. En aquest sentit, el dissabte dia 12 a la tarda hi ha prevista una gimcana d'humor amarillo i inflables per als nens i nenes a la Pista Coberta. Al matí del mateix dia 12, hi ha previst instal·lar un tobogan aquàtic a la prolongació de la Rambla.

El 19 d'agost hi haurà l'activitat Rumba en directe a la pista coberta, que consistirà en un concert amb música en directe a les 21.30 hores, a càrrec de Miguelito Amaya i de Junén.

Entre els actes destacats de les Festes d'Estiu a La Pobla per al mes de setembre, hi ha la celebració d'una Holy Party. La pista coberta acollirà aquesta festa dels colors i altres activitats familiars programades per l'1 de setembre.

tracking