Diari Més

Successos

Roben 600 euros i el mòbil a una turista al Burger King de Salou

El lladre va furtar la bossa de mà de la dona, sense que se n'adonés, però va poder ser detingut gràcies a les càmeres de seguretat de l'establiment

Els fets es van produir al Burger King situat a l'avinguda Jaume I.

Roben 600 euros i el mòbil a una turista al Burger King de SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una turista navarresa que es troba de vacances a Salou va ser víctima d'un furt, la nit d'ahir dijous, al Burger King situat a l'avinguda Jaume I del municipi. Eren les 23h quan la dona es trobava sopant tranquil·lament a l'establiment junt a la seva família. En anar a agafar la seva bossa de mà, que havia penjat a la cadira on s'asseia, va adonar-se que havia desaparegut. Entre les pertinences que la dona portava a la bossa hi havien 600 euros en efectiu i el seu telèfon mòbil.

La turista va trucar de seguida per alertar del robatori als Mossos d'Esquadra, que es van personar al local de menjar ràpid. Els agents del cos policial van demanar a la víctima que els expliqués els fets i tot seguit van comprovar les càmeres de seguretat de l'establiment. El furt havia quedat enregistrat i els mossos van poder prendre nota de la descripció del delinqüent. Un cop agafades les dades, els agents van començar la recerca i van trobar al presumpte lladre deu minuts després al carrer Barcelona.

Els mossos van identificar el presumpte autor dels fets, al qual li van trobar diversos objectes pertinents a la víctima. La turista va poder recuperar el seu telèfon mòbil i unes ulleres de sol, però no va tenir la mateixa sort amb els diners. De 600 euros que duia a la cartera tan sols en va poder recuperar 150. L'home, de nacionalitat espanyola i domicili desconegut, va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de furt. Demà dissabte passarà a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking