Diari Més

Societat

Fundación Repsol llança una nova edició del programa educatiu Energia amb Consciència

Els centres educatius interessats s’hi poden inscriure fins el 9 d’octubre

El programa consciencia als alumnes, a través d'activitats, de la necessitat de ser responsables en l'ús de recursos energètics.

Fundación Repsol llança una nova edició del programa educatiu Energia amb ConsciènciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundación Repsol ha convocat, un any més, una nova edició del programa educatiu Energia amb Consciència, que ja s’ha realitzat en altres edicions a Tarragona. Es tracta d’un projecte en el qual estudiants de 3r i 4t d’ESO duen a terme activitats practiques i educatives d’una forma lúdica per tal de conscienciar-los de la necessitat de ser responsables en l’ús de recursos energètics. Les activitats es duen a terme amb l’ajuda dels professors i voluntaris de Repsol.

Els centres educatius interessats en desenvolupar aquest projecte poden inscriure’s-hi fins el 9 d’octubre a través del formulari al web fundacionrepsol.com. Fundación Repsol facilitarà tots els materials i la participació es gratuïta. La convocatòria es dirigeix a centres educatius de la demarcació de Tarragona, a més d’altres indrets de l’Estat.

Des de l’inici del programa hi ha participat 3.000 alumnes de secundària de centres educatius dels entorns dels complexos industrials de Repsol i Petronor a Tarragona, a Coruña, Cartagena, Puertollano i Biscaia, a més de Madrid. Hi ha col·laborat més de 180 voluntaris de Repsol.

tracking