Diari Més

Successos

Detenen un turista francès per violar la seva ex parella a Salou

El noi i la noia, que actualment tenen una relació d'amistat, es trobaven de vacances allotjats en un apartament del carrer Falset

Els joves s'allotjaven en un apartament del carrer Falset de Salou.

Detenen un turista francès per violar la seva ex parella a SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Salou ha detingut, a primera hora del matí d'aquest dimecres 19 de juliol, un turista francès per presumptament violar la seva ex parella. Els dos joves, que es trobaven de vacances a Salou, estaven allotjats en un apartament del carrer Falset, on s'ha produït la detenció.

Segons fonts properes a la investigació, els dos joves van tenir una relació sentimental en el passat. Actualment tenien una relació amistosa, per la qual cosa estaven junts de vacances a la capital de la Costa Daurada.

La jove ha denunciat la violació a primera hora del matí, quan patrulles de la Policia de Salou s'han traslladat fins al carrer Falset per detenir el presumpte autor dels fets. Fins el lloc també s'hi ha desplaçat el SEM, que ha traslladat la jove a un centre sanitari per tal de fer-li una exploració. El noi també ha estat portat al CAP abans de ser detingut. Aquest matí la investigació ha passat a mans dels Mossos d'Esquadra.

tracking