Diari Més

Elogis unànimes a l'actuació d'Antonio Orozco a la Pobla de Mafumet

«Impressionant», «emocionant», «espectacular» són alguns dels adjectius que ha recollit el cantant del concert de dissabte

Imatge de la pista coberta de la Poble, plena de gom a gom per assistir al concert.

Elogis unànimes a l'actuació d'Antonio Orozco a la Pobla de MafumetAjuntament de la Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat el temps d'espera i la calor, els fans d'Antonio Orozco van sortir plenament satisfets del concert del passat dissabte a la pista coberta de la Pobla de Mafumet, on es van reunir més de 3.100 persones.

Durant unes dues hores, Antonio Orozco va oferir un espectacle ple d'emocions i energia per a un públic totalment entregat que no va parar de cantar i ballar durant tota l'estona.

Un dels moments emotius de la nit va ser quanOrozco va sortir a l'escenari amb el seu fill i tots dos van fer una crida perquè els assistents enviessin un missatge de mòbil amb el qual es recollirien diners per al projecte que ha anomenat 'Ángeles de la Guarda', de suport a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Al seu compte oficial de Facebook, el cantant ha recollit elogis unànimes. Alguns dels adjectius que li han dedicat són els de «impressionant, emocionant, espectacular». Alguns dels seus fans no semblen tenir mesura a l'hora d'agrair el concert: «Si me dijesen que se me agota la vida, y que querría hacer, me gustaría volver a estar presente de un concierto como el que dio ayer en la Pobla de Mafumet. Impresionante, pedazo de artista y que decir mejor persona todavía.» (David Pérez)

El post de l'actuació de la Pobla, que inclou un petit vídeo, ja acumula més de 2.380 'likes'.

El concert d'Orozco va anar precedit per l'actuació d'Antonio Cruz, veí de la Pobla de Mafumet i que va interpretar les cançons del seu disc 'Ciencias Naturales'.

tracking