Diari Més

Denúncia

Denuncia destrosses reiterades al seu magatzem als Pallaresos

Li trenquen el quadre elèctric a cop de pedres

Imatge del comptador completament trencat.

Denuncia destrosses reiterades al seu magatzem als PallaresosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«És gent que s’avorreix i que es dedica a fer destrosses sense cap més motiu i ningú fa res per aturar-los». Són les paraules d’un veí dels Pallaresos, qui es mostra indignat per la impunitat amb què actuen les persones o el grup de persones que li han causat diversos desperfectes a un magatzem de la seva propietat.

«A l’abril ja em van destrossar el magatzem. No es van emportar res, però van llençar pedres i em van trencar els vidres de les finestres. Ara s’han carregat el comptador del subministrament elèctric. L’han fet malbé a cop de pedra i això em sortirà car», diu el veí. Assegura que van arrencar també dos arbres joves que havia plantat a la finca, van destrossar la caseta del gos i van llençar pedres a l’interior de la bassa de la finca.

«És pur vandalisme, sense més», diu l’home, qui assegura estar quasi convençut de saber de quin grup de persones podria ser el responsable de tots els atacs gratuïts al magatzem de la seva propietat. Assegura que l’Ajuntament té coneixement dels fets, «però per aquí no passen ni Mossos d’Esquadra ni els vigilants municipals».

El veí dels Pallaresos afirma que els fets ocorreguts al seu mas són només una mostra del vandalisme que continua «impune» al municipi.

«Van pintar grafits al mur de casa meva, a la del costat i a la d’un altre veí. Un dels xalets on han fet les pintades és d’obra vista i treure l’esprai és un problema. Van fer grafitis també al costat dels antics rentadors públics. La cosa cada vegada va a més i estem farts de tant vandalisme al poble i que ningú faci res per acabar amb aquest», diu l’home.

Aquest veí dels Pallaresos tem que el nivell dels actes vandàlics vagi a més amb el temps. «Em temo que, finalment, acabin entrant al magatzem i hi calin foc o qualsevol cosa així», conclou l’home.

Una de les pintades que també denuncia el veí.

Denuncia destrosses reiterades al seu magatzem als PallaresosCedida

tracking