Diari Més

Vint-i-cinc joves d'arreu del món participen al Camp de Treball de la Riera de la Boella

L’alcalde accidental de la Canonja, Salvador Ferré, va donar ahir diumenge la benvinguda als participants

Imatge de la recepció a l'Ajuntament dels participants al camp de treball internacional.

Vint-i-cinc joves d'arreu del món participen al Camp de Treball de la Riera de la BoellaAjuntament de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Canonja va rebre, ahir diumenge, la visita d’un total de 25 joves de diferents nacionalitats que es quedaran al municipi dues setmanes per participar en el Camp de Treball Internacional de la Riera de la Boella. Els participants venen de països tan diferents i diversos com Corea, Canadà, Mèxic, Itàlia, França, Alemanya, Armènia, República Txeca, Turquia, Polònia i Bèlgica, a més d’haver-hi també joves de l’Estat. La proposta educativa ha estat impulsada per l’entitat ecologista Canonja 3 i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Canonja i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

L’Alcalde accidental de l’Ajuntament de la Canonja, Salavdor Ferré, acompanyat de la regidora de Medi Ambient, Glòria Virgili, van oferir una recepció a l’Ajuntament als participants en aquest projecte. Ferré els va donar la benvinguda al saló de plens i els va explicar breument la història de la Canonja, fent referència al particular procés d’independència que va viure el poble l’any 2010 quant es va constituir en municipi propi, segregant-se de Tarragona. La regidora Glòria Virgili va mostrar la seva satisfacció per la tasca que duran a terme durant aquests dies al voltant de la Riera de la Boella.

Durant 15 dies, el grup de joves coneixeran el projecte de restauració ambiental de la zona i col·laboraran en la neteja dels canyars de canya americana que es troben actualment en alguns trams de la riera. Els canyars, que són tan habituals a les lleres dels rius, no són altra cosa que l'evolució d'una importació que s'ha demostrat tòxica per a la vegetació autòctona i perjudicial per a la qualitat de l'aigua.

tracking