Diari Més

Oci

Les Carpes de Roda ajornen la inauguració fins el 22 de juliol

L'Ajuntament ha de tramitar la documentació a diversos organismes de la Generalitat per tancar l'expedient i permetre l'activitat

LEs carpes estaven aquest dissabte ultimant detalls de la instal·lació d'equips.

Les Carpes de Roda ajornen la inauguració fins el 22 de juliolDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Carpes de Roda de Berà es donen una setmana de marge per aconseguir els permisos que li manquen per part de l'Ajuntament per poder fer la inauguració de la que es publicita com la 'Discoteca més gran de Catalunya'.

D'aquesta manera, la reobertura de l'espai, que estava prevista per aquest dissabte, 15 de jukiol, al vespre, ha quedat ajornada fins dissabte vinent. La nova data hauria de ser suficient, a criteri dels propietaris de la dicoteca, per aconseguir ultimar els tràmits que el consistori rodenc té previst tramitar.

En concret, l’Ajuntament de Roda de Berà ha de demanar els informes perceptius a Protecció de Salut, Seguretat Ciutadana i Servei per a la prevenció de la contaminació acústica i lumínica. GSM Productores, S.L, propietària del recinte va acabar depresentar aquest divendres la documentació que li havien requerit. L'ajuntament també ha anunciat que haurà defer un control inicial de l’activitat.

Mentrestant, la discoteca continua ultimant els preparatius de les instal·lacions pel moment en què pugui iniciar definitivament l'activitat. Les Carpes de Roda, reobren després de diversos anys sense activitat i ho fan amb tres ambients en 5.000 metres quadrats de superficie.

Imatge d'aquest dissabte de les carpes.

Les Carpes de Roda ajornen la inauguració fins el 22 de juliolDiari Més

tracking