Diari Més

Segona jornada del Tastvm Vila-seca amb exhibicions de cuina locals

La calor va fer que l'espai gastronòmic es comencés a omplir més tard de l'habitual

Sergio Domínguez va ser l'encarregat del primer 'showcooking' de la jornada.

Segona jornada del Tastvm Vila-seca amb exhibicions de cuina localsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 18.30 h s'obria la segona jornada delTastvmVila-seca que se celebra als jardins del Castell de la localitat. Sota un sol de justícia,SergioDomínguez, de laTabernadeMisti, va ser l'encarregat del primer 'showcooking' del dia.

Domínguez destacava durant la seva intervenció que Vila-seca està començat a acollir una oferta gastronòmica molt interessant i de qualitat. I part d'ella estava representada a l'espai gastronòmic delTastvm.

Quan el sol ja no castigava tant, els jardins del castell van començar a omplir-se de gent, que bé optaven per fer els tastos de les tapes de cada restaurant o bé ho combinaven tot plegat amb alguns dels vins que estan presents a la mostra.

Estands de la Terra Alta, el Penedès, el Priorat, la Conca de Barberà i la DO Tarragona oferien alguns dels seus 'caldos' més destacats.

A la zona del 'showcooking',MohamedQuach, del restaurant Sol de Mar, agafava el relleu a Domínguez i cuinava en directe alguna de les seves propostes gastronòmiques. Els cuiners de Can Bosch de Cambrils i deVillaRetirode Xerta van tancar les 'exhibicions de cuina' del dia.

Aquest diumenge a la tarda, elTastvmVila-seca continuarà, i serà el torn de Jeroni Castell, del restaurant Les Moles d'Ulldecona, ÀngelSolé, de Ca l'Àngel de Valls, Vicent Guimerà, de l'Antic Molí d'Ulldecona idel vila-secà EduardXatruch, del restaurantDisfrutarde Barcelona i el Compartir de Cadaqués, ànima de la celebració d'aquesta trobada gastronòmica.

tracking