Diari Més

Cambrils es prepara per la celebració de la Mare de Déu del Carme

Els actes en honor a la patrona dels pescadors tindran lloc el pròxim cap de setmana

Imatge d'arxiu de la processó de la Mare de Déu del Carme.

Cambrils es prepara per la celebració de la Mare de Déu del CarmeDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils és a punt de donar el tret de sortida a les festes en honor a la patrona dels pescadors, la Mare de Déu del Carme, que se celebraran aquest cap de setmana. Divendres es donarà la benvinguda a la festivitat amb la tradicional cantada d’havaneres a la fresca a les deu de la nit al passeig de les Palmeres, actuació que anirà a càrrec dels grups Barcarola i Pescadors del Francolí.

El programa continuarà dissabte, també a les deu de la nit, amb una de le novetats d’enguany. Es tracta d’una proposta de clown i circ, Nàufrags, que omplirà la plaça del Pòsit de gent de totes les edats. L’espectacle estarà protagonitzat per la companyia La Industrial Teatrera. Les activitats centrals de la celebració tindran lloc diumenge, 16 de juliol.

La jornada s’iniciarà amb una sardinada popular a la Llotja de Pescadors al preu de 4 euros, i continuarà al migdia amb una diada castellera protagonitzada pels Xiquets de Cambrils i els Xiquets de Vila-seca. El punt àlgid de les festes arribarà a les set de la tarda, quan sortirà des de la plaça de l’Església de Sant Pere la processó. A continuació, es posarà el punt final amb una ballada de sardanes a la plaça del Pòsit.

tracking