Diari Més

Municipal

Roda de Berà rebutja la supressió del pas a nivell que reclama el PSC al Congrés

L’equip de Govern es mostra sorprès per la reclamació feta pel diputat Joan Ruiz

El pas a nivell de Roda.

Roda de Berà rebutja la supressió del pas a nivell que reclama el PSC al CongrésGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de Govern de Roda de Berà ha volgut reiterar públicament la seva total oposició a l’eliminació del pas a nivell del municipi amb el consegüent tancament d’aquesta connexió al municipi. El consistori rodenc ha manifestat la seva sorpresa davant la reclamació feta pel PSC al Congrés, de la qual s’ha fet ressò el mateix diputat socialista Joan Ruiz.

El PSC explicava dilluns, a través d’un comunicat, que el diputat al Congrés per Tarragona Joan Ruiz denunciava la demora sine die per part del Govern de la «necessària supressió del pas a nivell ferroviari de Roda de Berà». «No entenem el perquè d’aquesta dilació incomprensible tenint present el clam unànime de tot el poble, des de fa anys, demanant aquesta supressió», segons les declaracions de Joan Ruiz recollides en el mateix comunicat.

Segons el PSC, a preguntes del grup socialista sobre aquesta qüestió, el Govern va respondre per escrit argumentant que aquesta actuació es troba en fase de licitació de redacció de projectes i que, per tant, mentre no es redactin els projectes de construcció definitius no pot quantificar ni la inversió econòmica ni els terminis per a la seva execució. En aquest sentit, l’executiu local de Roda remet a la ciutadania a la missiva que, de fet, els va fer arribar on manifestava per escrit l’oposició i rebuig a la supressió del pas a nivell mentre l’eliminació de la via no sigui una realitat.

L’equip de govern remet també a la moció que va ser aprovada per unanimitat per tots els grups el 26 de gener, a través de la qual es demanava a Adif que augmenti els sistemes i mecanisme de seguretat del pas a nivell existent «mentre la via que travessa el centre del municipi no sigui traslladada».

tracking