Diari Més

Un conductor begut i drogat provoca un accident amb un autobús i fuig del lloc

L'home, veí de Tarragona, va donar un resultat positiu en alcohol d'1,02 mg/l d'aire expirat, a més de donar positiu en cocaïna i cànnabis

Imatge d'arxiu d'un control policial d'alcoholèmia rutinari.

Una empresa de Cambrils et porta a tu i al teu cotxe a casa quan no pots conduirEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 34 anys i veí de Tarragona que conduïa un turisme begut i drogat va provocar un accident de trànsit amb un autobús amb 15 passatgers i va fugir del lloc. El succés va tenir lloc la tarda del passat dissabte als Pallaresos i cap dels viatgers de l’autobús va resultar ferit.

Una patrulla es va dirigir al lloc dels fets i va iniciar la recerca del conductor. Trenta minuts més tard, els Mossos d’Esquadra van localitzar el cotxe implicat en l’accident estacionat en un carrer dels Pallaresos.

Mentre feien recerca, els agents van observar com una motocicleta feia una maniobra brusca i fugia de la patrulla. El conductor va circular a gran velocitat pels carrers del municipi fins que una altra patrulla el va aturar a la carretera N-240. Gràcies a diverses gestions, els agents van comprovar que el conductor de la moto era el mateix que havia provocat l’accident amb l’autobús.

El detingut va donar 1,02 mg/l d’aire expirat i també va donar positiu en cocaïna i cànnabis. L’home acumula tres antecedents policials per fets similars.

tracking