Diari Més

Una nena rescatada en estat crític de la piscina Sol Costa Daurada de Salou

La menor ha patit una aturada cardiorespiratòria en entrar a l'aigua

L'hotel on gairebé s'ofega la nena.

Una nena rescatada en estat crític de la piscina Sol Costa Daurada de SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena de 12 anys ha estat ingressada aquesta tarda a l'hospital en estat crític en desmaiar-se i després d'estar a punt d'ofegar-se a la piscina de l'hotel Sol Costa Daurada, al número 11, de l'avinguda dels Països Catalans de Salou, segons van confirmar des del mateix hotel.

La nena es va desmaiar en entrar a l'aigua i el socorrista, en veure que podia ofegar-se, va treure-la de la piscina immediatament. «L'ha estat atenent fins que han arribat els Serveis d'Emergències», explicaven des de l'hotel. Segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els fets van succeir cap a les 16.17 hores d'ahir diumenge, quan van treure la menor de l'aigua amb una aturada cardiorespiratòria.

Tanmateix, des del cos de Mossos d'Esquadra –que van rebre l'avís a les 16.36 i va enviar una patrulla a l'establiment hoteler–, la menor hauria entrat en aturada cardiorespiratòria per motius que es desconeixen.

Fins al lloc s'hi van desplaçar dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques que li van fer les maniobres de reanimació. La nena va ser evacuada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Un cop estabilitzada, va ser traslladada a l'hospital de Sant Joan de Déu, on es troba ingressada a la Unitat de Cures Intensives.

tracking