Diari Més

Luis Fonsi i el seu 'Despacito' sonaran a les Nits Daurades de Salou

A l’artista de Puerto Rico s’hi sumen les cantants Rosario, Índia Martínez i Vanesa Martín

Luis Fonsi triomfa amb el seu tema 'Despacito'.

Luis Fonsi i el seu 'Despacito' sonaran a les Nits Daurades de SalouYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les cançons que actualment sonen més a la ràdio sonarà en directe aquest estiu a Salou. Luis Fonsi portarà el seu hit Despacito a les Nits Daurades, que tindran lloc del 6 al 19 d’agost a la plaça de les Comunitats Autònomes, al passeig Marítim. A l’artista de Puerto Rico també s’hi sumen Rosario, India Martínez i Vanesa Martín, tres estrelles de l’escena musical.

Luis Fonsi, indiscutiblement un dels artistes més populars del moment, obrirà el cicle el 6 d’agost a ritme del seu Despacito. Rosario arribarà a Salou el 12 d’agost amb el seu torrent d´energia i grans èxits, i India Martínez ho farà del 16 d’agost, després de triomfar a teatres i sales de tot l’estat. Per últim, Vanesa Martín desgranarà el seu millor repertori el 19 d’agost, per demostrar que és una de les cantautores més destacades de l’actualitat. Les entrades per aquests concerts es poden comprar a la web de Tiquetmaster i The project, així com també al departament de Cultura de l’Ajuntament i a les oficines del Patronat de Turisme.

Sis concerts de música clàssica, novetat de la guia d’estiu

Les Nits Daurades no són l’única proposta de la temporada estival. Salou ha elaborat una guia d’estiu en la qual hi figuren diverses i variades propostes. Una de les novetats són els 6 concerts de música clàssica programats a diversos indrets del municipi com la Font Lluminosa, la Torre Vella, el Parc de la Ciutat o la plaça de les Comunitats Autònomes. Els concerts tindran lloc del 8 de juliol al 13 d’agost amb caràcter gratuït. També hi haurà una nova edició del Liceu a la platja amb l’òpera Il Trovatore.

Les activitats pels més petits també tornen amb tallers i inflables refrescants al llarg del juliol i l’agost en indrets com Xalets i Mirador, la plaça de Cala Crancs, al Centre Cívic els triangles, a la zona Estival o la plaça de la Província. La biblioteca, a més, coincidint amb el 25è aniversari de l’equipament, organitza cada dilluns a les 18h el club de lectura infantil amb activitats de lectura i de comprensió lúdiques i imaginatives. Cada dimecres i divendres a les 18.30h també s’organitzen tallers, jocs i lectures al voltant de l’obra de Gloria Fuertes amb premis pels participants.

El cicle d’havaneres, de sardanes i de cinema, la calada de les malles de Sant o l’espectacle Sésamo on tour, que cada dilluns i diumenge acostarà els personatges de PortAventura world a la Font Lluminosa de Salou, són algunes de les activitats que es mantenen en cartell. S’hi afegeixen també les activitats esportives i cicles com la Festa del Rei Jaume, inauguracions a la Torre Vella o una sessió de música 100% local.

tracking