Diari Més

Detenen un menor de 17 anys per agressions sexuals a tres nens de 10 anys a la Pobla de Mafumet

Els fets es van donar a conèixer el diumenge quan els infants van confessar les agressions als seus pares, tot i que es van produir fa més d'una setmana

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat dilluns, un menor de 17 anys per haver agredit sexualment a tres nens de 10 anys a la Pobla de Mafumet. Segons informa Diari de Tarragona, els fets van succeir fa més d'una setmana, tot i que van sortir a la llum fins el passat diumenge, quan lesvíctimes van confessar les agressions als seus pares. Tal i com indica el mateix rotatiu, el presumpte agressor hauria aprofitat la confiança que tenia amb els tres infants per tal de forçar-los i agredir-los sexualment en un lloc del mateix municipi que no s'ha donat a conèixer.

Les víctimes i els familiars van rebre l'atenció de Mossos d'Esquadra i SEM el mateix diumenge, quan es van saber els fets. L'endemà al matí, dilluns 26 de juny, es va produir la detenció del menor. El detingut va passar dimarts a disposició del jutjat de Menors, el qual ha decretat llibertat vigilada pel jove de 17 anys i prohibició d'aproximació i acostament a les víctimes, a més de tractament terapèutic.

El presumpte agressor és un jove de 17 anys que té èxit amb els estudis i practica futbol, pero pateix problemes de maduració i transtorn d'ansietat. Segons algunes informacions, el jove i la seva família podrien marxar en breu del municipi.

tracking