Diari Més

Roba dos mòbils en un hotel i el troben en un altre allotjament gràcies al senyal del dispositiu

L’home va entrar a la sala on un trio de músics s’havia preparat per tocar i es va endur diversos telèfons i diners en efectiu

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Cambrils.

Roba dos mòbils en un hotel i el troben en un altre allotjament gràcies al senyal del dispositiuAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home es va colar, el passat dijous, en una sala de l’hotel Estival Centurion Playa on s’havia preparat un trio de músics, que actuava la mateixa nit, amb l’objectiu d’endur-se tots els elements de valor. L’individu es va emportar diners en efectiu i dos telèfons mòbils, que més tard serien la clau per poder enxampar al presumpte lladre.

En acabar l’actuació i tornar a la sala, els artistes van trobar que tenien les pertinences regirades i que algú els havia pres mòbils, diners i diversos objectes. Els músics van avisar al conserge de l’hotel, qui va alertar a la Policia Local dels fets. Els agents es van traslladar fins l’indret, on el trio de músics va explicar-los el que havia succeït.

La Policia Local va poder localitzar el presumpte lladre gràcies a que un dels mòbils sostrets tenia l’avís de localització. En activar-lo des d’un altre dispositiu, la localització del telèfon els va portar fins a l’hotel Best Cambrils. Allà, tancat en un lavabo de l’allotjament, hi van trobar el presumpte autor dels fets. L’home no va voler obrir la porta, motiu pel qual els policies la van haver de forçar per acabar detenint l’individu, que tenia els objectes robats dins d’una motxilla.

Més notícies de CAMP DE TARRAGONA que et poden interessar:

AQUÍ

tracking