Diari Més

Neix Daurada Escena, un festival líric internacional a la Costa Daurada

El festival està impulsat pel prestigiós baríton Català Àngel Òdena

El baríton

Neix Daurada Escena, un festival líric internacional a la Costa DauradaInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils acollirà, els propers mesos de juliol i agost, l’edició zero de Daurada Escena, un fetíval líric internacional impulsat pel cantant d’òpera tarragoní Àngel Òdena. Es tracta d’una innovadora proposta a turistes i persones del territori consistent en una vetllada davant el mar acompanyada d’un còctel sopar. Mitjançant la música i els cants clàssics, amb aquest festival Òdena proposa transferir la identitat i els valors entre els pobles mediterranis.

En la primera edició, que se celebrarà als Jardins de Estival Eldorado Platja de Cambrils, s’han programat dues gales líriques amb tres artistes habituals dels grans teatres espanyols com el Gran Teatre del Liceu, el Teatro Real de Madrid o el Teatro de la Maestranza de Sevilla, acompanyats per dos pianistes de reconegut prestigi. Els cantants seleccionats són el tenor Albert Casals, la soprano Sara Blanch i el baríton Àngel Òdena. La pianista resident del festival serà Anna Crexells.

La primera vetllada tindrà lloc el 26 de juliol a les 20h i hi actuaran el baríton Àngel Òdena i la pianista Anna Crexells. La segona cita amb el festival serà el 16 d’agost, també a les 20h, i els assistents podran gaudir de l’actuació de la soprano Sara Blanch i el tenor Albert Casals, als quals acompanyarà la pianista Anna Crexells. Després de les gales, els jardins obriran una zona chill out perquè el públic pugui gaudir d’una nit davant del mar.

tracking