Diari Més

Successos

Ingressa a presó un home buscat pels jutjats de Reus i Tortosa detingut a Vinaròs

Se l'acusa d'un delicte de robatori i un altre de falsificació de documents

Ràpidament van començar a buscar a la menor, que va ser localitzada pels agents a Obrezje, a la frontera amb Eslovènia.

Detinguts 4 implicats en la venda d'una menor per 5.000 euros i una furgonetaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat de Guàrdia de Vinaròs ha decretat l'ingrés a la presó d'un home detingut en aquesta localitat per la Guàrdia Civil que era buscat pels jutjats de Reus, Tortosa i València, al qual també se li atribueix un delicte de robatori i un altre de falsificació de documents.

Segons han informat fonts de la comandància provincial en un comunicat, l'actuació es va iniciar quan agents de la caserna de Vinaròs van observar un home que, en veure'ls, va fugir per un camp de tarongers. Els agents van poder localitzar-lo i, en demanar-li la seva identificació, van comprovar que la targeta sanitària que acompanyava una carta d'identitat búlgara era falsa.

Després de comprovar la seva veritable identitat, es va descobrir que contra ell hi havia diverses ordres de recerca i detenció per part dels jutjats de València, de Reus i de Tortosa.

Al seu vehicle hi van trobar diverses eines utilitzades per forçar i trencar panys, i un joc de plaques de matrícula, que posteriorment es va descobrir que havien estat sostretes. El detingut posseeix nombrosos antecedents per fets delictius contra el patrimoni.

tracking