Diari Més

Successos

Un veí de Vila-seca, de 43 anys, confessa haver matat la dona trobada al Vial del Cavet amb una arma blanca

L'home ha confessat haver matat la dona als Mossos

S'ha trobat el cos de la dona a l'interior d'un vehicle.

Un veí de Vila-seca, de 43, confessa haver matat la dona trobada al Vial del Cavet amb una arma blancaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elcadàverde la dona que es trobava aquest matí al Vial del Cavet entre Salou i Cambrils presentava ferides d'arma blanca, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

Passades les dotze del migdia, s'ha aixecat el cos de la dona que es trobava morta al seient del conductor d'un vehicle aparcat a escassos metres de la porta d'entrada d'uncàmpingde la zona. El presumpte assassí, de 43 anys, vivia a Torreforta, mentre que ella, de nom Fadua, residia a Vilafortuny (Cambrils) o, en qualsevol cas, hi estava empadronada. Abans de separar-se, ambdós compartien casa a la Pineda. L'home s'ha presentat a la comissaria dels Mossos de Salou a un quart de nou del matí i ha confessat que havia matat la seva parella i l'havia deixat en un turisme a la carretera T-325.

Els mossos es van desplaçarràpidamental lloc indicat per l'home i han trobat el cos sense vida de la dona al seient del conductor d'un turisme, un Peugeot 206 gris. Elcadàveres trobava al seient del conductor i presentava diverses ferides d'arma blanca. L'home ha quedat detingut per un delicte d'homicididolós. Segons ha informat la policia, l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió del Camp dels Mossos ha obert una investigació per esclarir els fets. Està previst que l'individu passi a disposició judicial aquest dimarts.

tracking