Diari Més

Societat

Moda, food trucks i música en directe en una nova edició del 'Salou de Moda'

La desfilada de moda, plat fort de l'esdeveniment, tindrà lloc el dissabte 1 de juliol al passeig Jaume I

La desfilada de moda serà l'acte central de l'esdeveniment.

Moda, food trucks i música en directe a una nova edició del 'Salou de Moda'Ajuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova edició de l’esdeveniment 'Salou de Moda', que promociona el comerç local, arriba a la localitat del Tarragonès el cap de setmana vinent. Les principals novetats d’aquesta edició són la zona gastronòmica amb fook trucks, el Summer Market, i música en directe.

El dijous 29 a les 19 hores s’inaugurarà l’esdeveniment amb l’obertura de l’espai gastronòmic de les food trucks. A partir de les 21 hores, actuaran els atabaladors de Salou, i tot seguit pujarà sobre l'escenari el Dj Mambo Jambo.

Com a acte central, la desfilada de moda tindrà lloc el dissabte 1 de juliol a les 22 hores, al passeig Jaume I de Salou, davant el xalet del Patronat de Turisme. Els visitants podran gaudir d’una desfilada plena de novetats amb les últimes tendències tant en moda infantil, home i dona per aquesta temporada estival. Es tracta d’una passarel·la urbana, amb una llargada de més de 40 metres amb diversos desnivells amb escales. En total hi desfilaran25 models adults, 10 models infantils, i hi participaran 12 establiments del municipi.

Com en edicions anteriors, es veuran desfilar des de productes de calçat fins a roba de bany, passant per complements i bijuteria, entre d'altres. Els establiments participants a la desfilada són Coolangatta, R&X, Nina Sclifos, Tissu, Melé, OTTO, Cloe, Quky Moda Infantil, Queens, Robes Mercè, MYS, Dolores Cortés, Divis Couture.

Tant el divendres, el dissabte, com el diumenge, a partir de les 13 hores i fins a les 24 hores, es podran degustar àpats a la zona de les food trucks. Diversos grups de música locals animaran l’esdeveniment a partir de les 21 hores, menys dissabte. El divendres 30, els visitants també podran gaudir de les últimes tendències en moda al Summer Market.

tracking