Diari Més

Turisme

Apareixen perilloses runes d'obres a la platja de Llevant de Salou

L’empresa de lloguer d’embarcacions ha hagut de submergir sacs amb sorra per entrar a l’aigua

Les restes

Apareixen perilloses runes d'obres a la platja de Llevant de SalouCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regressió de la sorra de la platja a l’extrem nord de la platja de Llevant, entre el carrer Colom i el monument Els Pilons, ha deixat al descobert una gran quantitat de runes d’obres que fa pràcticament impossible entrar a l’aigua amb seguretat. Es dóna la circumstància que les restes de pedres, ciment i altres materials estan a l’entrada del canal abalisat per a la sortida d’embarcacions de què disposa l’empresa de lloguer que hi ha en aquesta platja. A l’espera que algú solucioni el problema, els treballadors d’aquesta empresa, han hagut de submergir sacs plens de sorra per poder entrar a l’aigua amb els seus clients i evitar fer-se mal als peus.

«Fa un mes que estem així. Va venir una excavadora, va treure sorra de l’aigua i la va posar a la vora, però no ha funcionat. Hem posat sacs de sorra fent camí per poder entrar o bé ho fem amb els escarpins per no fer-nos mal. Venen grups de banyistes a llogar i és un perill tot plegat», explica Marc Albert, un dels empleats de l’empresa de lloguer de caiacs, motos d’aigua i planxes de paddle surf, entre d’altres.

Segons els treballadors d’aquesta concessionària, de l’aigua han sortit trossos de maons, barnilles, vidre barrejat amb ciment i, fins i tot, un pany de porta. «No són restes naturals, són runes que estaven sota la sorra», afirmen. «Hi ha molta gent gran que viu en els apartaments de davant i es queixen de l’estat de la platja, perquè entrar és un veritable perill», conclouen.

Les restes han aparegut per la regressió de la sorra.

Apareixen perilloses runes d'obres a la platja de Llevant de SalouCristina Aguilar

tracking