Diari Més

Successos

Agredeixen a cops de puny l'alcalde de Cabra del Camp

Salvador Pérez ha patit dues agressions diferents en una sola setmana i està de baixa laboral

Imatge de l'alcalde de Cabra del Camp, Salvador Pérez

Agredeixen a cops de puny l'alcalde de Cabra del CampAjuntament de Cabra del Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Cabra del Camp, Salvador Pérez, ha estat agredit a cops de puny dos cops en menys d'una setmana, segons informa el diari El Vallenc. Una de les agressions es va produir el passat 14 de juny a l'Ajuntament, mentre l'altre es va produir dos dies més tard, el 16 de juny, en un bar del polígon industrial del municipi. El batlle, que està de baixa laboral des del primer incident, ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra.

Les agressions es relacionen amb el tens ambient polític que viu al municipi, ja que Pérez va convertir-se en alcalde després que prosperés una moció de censura. La primera trifulca va tenir lloc el passat 14 de juny a l'interior de l'Ajuntament. Un grup dels organitzadors d'una acte festiu a Mas del Plata va anar al consistori a reclamar la pancarta que els havia estat retirada en no tenir permís municipal. En aquest context, un dels organitzadors va agredir l'alcalde del municipi. En aquest cas ambdues parts han presentat denuncia i serà la justícia que hagi de prendre una decisió.

La segons agressió va tenir lloc en un bar situat al polígon industrial de Valls. Segons relata El Vallenc,un veí de Mas del Plata es va apropar a l’alcalde, que en aquell moment es trobava sol en una taula, i «el va amenaçar», segones el mateix Pérez. L’alcalde el va informar que havia gravat la conversa, amb la qual cosa l’home li va respondre amb un cop de puny. Les càmeres de l’establiment van gravar l’agressor, que va passar a disposició judicial. El jutge va dictar una ordre d’allunyament envers Pérez i va deixar a l’agressor en llibertat amb càrrecs.

tracking