Diari Més

Vandellòs i l'Hospitalet de l'infant aprova la memòria per construir una residència per a gent gran

El ple de l’Ajuntament ha acordat demanar el cofinançament del projecte a Enresa

Imatge

Vandellòs i l'Hospitalet de l'infant aprova la memòria per construir una residència per a gent granCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat la memòria per a la construcció i posada en funcionament d’una residència de gent gran a l’Hospitalet de l’Infant. La proposta ha comptat amb els vots a favor del PSC, PDeCat, PP i FIC i l’abstenció d’ERC. Per dur a terme aquest projecte, el consistori ha acordat demanar una subvenció a l’Empresa Nacional de Residuos Radioactivos (Enresa).

En concret, s’ha aprovat sol·licitar-ne la inclusió en la línia d’ajuts de projectes de cofinançament sobre activitats de desenvolupament local per als municipis de la zona d’influència de la instal·lació nuclear de Vandellòs, prevista en l’Ordre IET/458/2015, d’11 de març del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Si s’accepta la sol·licitud, l’Ajuntament rebrà una subvenció anual de 190.000 euros, els anys 2018 i 2019, ja que es preveu que el projecte s’executi en dos anys. La residència per a la gent gran de l’Hospitalet de l’Infant es vol construir al carrer Ramon Berenguer IV, al costat del centre de dia. Tindrà una superfície de 1.200 metres quadrats i capacitat per a 45 places. Es calcula que generarà 18 llocs de treball i que costarà uns 2,8 milions d’euros.

tracking