Diari Més

La lectura es torna a acostar a la platja amb l'obertura de la Bibliomar d'Altafulla

L’equipament obrirà a partir del 4 de juliol al Parc de Voramar, al Barri Marítim

L'objectiu de Bibliomar és captar nous lectors, contribuir a promocionar la lectura, i vincular-la al temps d'oci

La lectura es torna a acostar a la platja amb l'obertura de la Bibliomar d'AltafullaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Biblioteca d’Alafulla torna a acostar la lectura a la platja per quart any consecutiu amb l'obertura de la Bibliomar al Parc de Voramar. L’equipament, que obrirà a partir del 4 de juliol, ofereix als seus usuaris la possibilitat d’apropar els seus fons fora de l’edifici de la biblioteca, a les antigues escoles Teresa Manero.

A la Bibliomar es pot consultar un fons seleccionat per a totes les edats en què predominen els temes d'actualitat i la literatura d'imaginació: diaris, revistes, còmics, contes i novel·les. També es pot tenir accés a la lectura i al préstec. L’accés als espais es pot fer amb qualsevol document d’identificació i l’usuari interessat pot fer-se el carnet de la Bibliomar. La voluntat de la responsable de la Biblioteca, Helena Cobos, és «vincular el fet de tenir vacances amb la lectura, per fer de la lectura un hàbit tan quotidià com banyar-se, bronzejar-se o prendre un refresc». Bibliomar obrirà a partir del 4 de juliol fins el 31 d’agost de dilluns a divendres de 17 a 20h.

A banda d’accedir als llibres i la premsa, els usuaris també disposen d’activitats, des d’on s’organitzen conferències, jocs, concerts, recitals, presentacions, tallers, xerrades i narracions de contes. L’objectiu és captar nous lectors, contribuir a promocionar la lectura, i vincular-la al temps d’oci. Pel que fa a la Biblioteca d’Altafulla, aquest estiu reduirà el seu horari d’obertura a tres tardes –dilluns dimarts i dijous-, mentre que els matins es destinaran a les tasques de revisió del fons i reorganització del dipòsit de llibres. Per dur a terme les tasques de revisió del fons de la Biblioteca, es demana la col·laboració de voluntaris, els quals poden adreçar-se a la biblioteca o trucar al 977 65 11 76.

tracking