Diari Més

La Cala Crancs de Cap Salou tindrà punt d'atenció i socorrisme aquest estiu

El consistori també ha renovat els lavabos de les platges de Ponent i de Llevant

El punt de salvament i socorrisme de Cala Crancs es troba a l'edifici dels Triangle.

La Cala Crancs de Cap Salou tindrà punt d'atenció i socorrisme aquest estiuAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Salou ha ubicat, a la Cala Crancs de Cap Salou, un punt de salvament i socorrisme per tal de donaruna major cobertura i immediatesa a tota la zona del Cap en cas d’emergència. Es troba a l'edifici dels Triangles, i s'han adaptatels lavabos fixes, on s’hi ha instal·lat el nou punt d’atenció i cures de SOS, tot adaptant a persones amb mobilitat reduïda els lavabos femenins i masculins.

Per altra banda, també s'han renovat els lavabos de les platges de Ponent i Llevant. Així doncs, a la platja de Ponent s’han millorat els lavabos fixes núm. 6 –al costat de base nàutica-, i s’han dut a terme petites actuacions de manteniment correctiu dels lavabos de l'1 al 5 de la platja de Llevant.

La regidora de platges, Júlia Gómez, ha explicat que «amb aquestes modificacions volem oferir unes instal·lacions més modernes i una imatge més actual dels serveis que s’ofereixen a les platges». «Cada any anem incorporant millores i nous serveis per tal de tenir unes bones platges i instal·lacions».

El cost de les millores dels lavabos és de 55.027,19 euros, mentre que l’import del nou punt de salvament i socorrisme es de 14.875,96 euros.

tracking