Diari Més

Successos

Un incendi crema a Reus 2,5 hectàrees de matolls al costat de l'hospital Sant Joan

Un segon foc ha afectat 1.900 metres quadrats a Reus, mentre que altres petits incendis han cremat a la Canonja i a Ulldemolins

Imatge d'arxiu d'una dotació dels bombers treballant en un carrer de Tortsoa.

Un ferit lleu en un incendi a TortosaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La calor continua deixant la seva empremta al Camp de Tarragona en forma d'incendis. El foc més gran que s'ha registrat aquest dimarts, 20 de juny, a les comarques del Camp, ha estat a Reus, a un solar al costat de l'hospital Sant Joan. L'incendi, iniciat a les 14.46 hores, ha cremat 25.000 metres quadrats de matolls. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat per apagar les flames.

Per altra banda, un segon foc s'ha iniciat al carrer del Pintor Jaume Segarra a les 13.25 hores. En aquest s'han cremat 1.900 metres quadrats de matolls, que han apagat quatre vehicles dels Bombers.

Més tard, a les 17.05 hores, el cos dels Bombers ha rebut l'avís d'un tercer incendi, en aquest cas a la Canonja. El foc, ubicat en un solar de l'avinguda del Collblanc, ha cremat 100 metres quadrats de matolls.

Finalment, a les 17.20 hores, se n'ha declarat un de petit al carrer Sant Bartomeu d'Ulldemolins, al Priorat. S'han cremat 30 metres quadrats.

tracking