Diari Més

Successos

Set incendis en sis hores posen a prova el cos de Bombers

Els més importants han tingut lloc a Calafell i a Reus, on han cremat, respectivament, 5.000 metres quadrats

Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat.

Els Bombers de la Generalitat, himne, vegetació, arxiuBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp de Tarragona ha estat un focus d'incendis aquest dilluns. El cos dels Bombers de la Generalitat no ha parat de treballar en una jornada on s'han registrat, en poc més de sis hores de diferència, un total de set incendis a Cambrils, Vila-seca, Reus, Bellvei, Solivella i Calafell. Els dos més importants han estat el de Calafell, que ha tingut lloc a les 17 hores a la urbanització Bellamar i que ha cremat uns 5.000 metres quadrats de matolls, i un dels dos de Reus, que també ha cremat 5.000 metres de matolls en un descampat ubicat davant del Campus Bellisens de la Universitat Rovira i Virgili. Aquest s'ha iniciat al voltant de les 14 hores.

El segon incendi de Reus, que ha tingut lloc a les 15 hores en un descampat ubicat al carrer de Luxemburg, a la zona del Tecnoparc, ha cremat a les 15 hores al voltant de 3.000 metres quadrats de vegetació. A Vila-seca, a les 13 hores, hi ha hagut un incendi a un terreny del Camí del Fondo. S'han cremat 2.000 metres quadrats de vegetació agrícola, mentre que a Solivella s'han cremat 1.000 metres quadrats de rostall i una barraca de pagès a les 17 hores. Dos avions i tres vehicles de Bombers han actuat en aquest foc, que s'ha extingit a les 20 hores.

Finalment, a les 10.44 hores n'hi ha hagut un a Cambrils, al marge de l'AP-7, que han cremat 150 metres quadrats de matolls.

tracking