Diari Més

La Festa de la Granja torna al Morell amb una nit jove i una nit familiar

La celebració tindrà lloc el 30 de juny i l’1 de juliol

El sopar a la fresca serà la nit del dissabte 1 de juliol.

La Festa de la Granja torna al Morell amb una nit jove i una nit familiarAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa de la Granja del Morell, que tindrà lloc els dies 30 de juny i 1 de juliol, comença a escalfar motors. La nit de divendres estarà enfocada essencialment als joves, que podran gaudir d’un concert, mentre que la celebració de dissabte està pensada per a un públic de tipus familiar, que farà compartir a grans i petits tant el sopar a la fresca com el posterior ball popular.

Tot plegat començarà divendres 30 de juny, a les 20 hores, amb l’excursió fins a la Granja dels Frares. La comitiva sortirà des del Centre de la Gent Gran i, un cop arribin a la Granja, pels volts de les 21 hores, s'iniciarà el sopar de carmanyola. Aquest, amb un preu simbòlic de 2 euros, inclourà un menú a base de coca amb ceba i aigua.

Finalment, lel Concert Jove clourà la nit. En aquesta edició pujaran sobre l’escenari de la plaça de l’Ermita Gloria’s Sound Sistema, Seguirem (tribut a Obrint Pas) i Pirat’s Sound Sistema. El Concert Jove s’allargarà fins ben entrada la matinada del dissabte, 1 de juliol. I no serà fins al vespre quan l’activitat festiva retorni a la Granja a través de la missa a l’ermita, a les 20.30 hores. Mitja hora després, el protagonisme a la plaça de l’ermita serà per als balls organitzats per l’Associació Cultural Sardanista, en el que serà l’últim acte previ al sopar a la fresca, que donarà inici a les 22.00 hores i que està obert a la participació de tothom, grans i petits.

Finalment, la Festa de la Granja 2017 arribarà al seu final amb el ball popular, amenitzat pel Grup Enigma a partir de les 23.30 hores. Els assistents al sopar a la fresca ja poden formalitzar la seva inscripció al Centre Cultural, en horari de 17 a 21 hores, i fins el proper 27 de juny. També poden fer-ho per via telefònica trucant al 977 84 21 76.

Els dies de la Festa de la Granja també hi haurà una zona de food trucks a partir de les 20 hores. A més, el divendres a les 19 hores tindrà lloc la celebració amb motiu del primer aniversari de la Tipo Food Truck.

tracking