Diari Més

Societat

Autoritzats 170 punts de venda pirotècnia a la demarcació per a la revetlla de Sant Joan

En el total de Catalunya la Delegació del Govern a Catalunya n'ha autoritzat un total de 1.299

Imatge d'arxiu d'una estanteria plena de productes pirotècnics.

Autoritzats 170 punts de venda pirotècnia a la demarcació per a la revetlla de Sant JoanACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Delegació del Govern de Catalunya ha autoritzat un total de 170 punts de venda pirotècnia a la demarcació de Tarragona en el marc de la campanya per a les revetlles de Sant Joan. En concret, Tarragona comptarà amb 77 casetes i 93 locals on es podran comprar els diferents tipus de petards.

En el total de Catalunya s'han autoritzat 1.299 punts de venda, dels quals 872 se situen a la província de Barcelona. A la província de Girona n'hi ha 168, mentre que Lleida compta amb un total de 89 punts de venda pirotècnia.

Com cada any, la Intervenció d'Armes de la Guàrdia Civil inspeccionarà els locals de venda per garantir que es compleixi la legislació vigent en matèria de pirotècnia, que divideix els articles en 4 categories, en funció de l'edat mínima per al seu ús i adquisició.

D'acord amb el reglament d'Articles Pirotècnics i Cartuchería, els responsables de venda dels locals o casetes han d'haver rebut formació en matèria de seguretat en les entitats de l'Àrea d'Indústria i Energia de la Delegació del Govern que s'han acreditat per impartir-la.

tracking