Diari Més

Judicial

Masagué no aconsegueix que s'unifiquin totes les causes que l'afecten

El jutge vendrellenc del cas 3% no ha acceptat la petició de la defensa de l'exalcalde de Torredembarra

Daniel Masagué

Daniel MasaguéCedides Agents Rurals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge del cas 3 %, Josep Bosch, no unificarà les peces que concerneixen l'exalcalde de Torredembarra Daniel Masagué, en contra del que havia sol·licitat la seva defensa, segons han informat a Efe fonts judicials.

La defensa de Masagué va demanar, a principis març, la unificació de diverses peces que l'afecten i el fiscal estava d'acord a acumular diversos procediments.

Es tracta de tres peces d'aquesta causa, que n'acumula un total de nou, i que va començar amb la denúncia de l'exregidora d'ERC a Torredembarra, la morta Montse Gassull, sobre presumptes irregularitats comeses al consistori de Torredembarra.

Les tres peces en les quals està implicat Masagué fan referència a presumptes suborns i pagaments de comissions irregulars cobrats per l'exalcalde per l'adjudicació d'obres i serveis, així com per suposats delictes fiscals.

El jutge ha recordat que els ritmes d'instrucció de les diferents peces són desiguals i que acumular totes les causes multiplicaria el nombre d'investigats en el procediment, cosa que perjudicaria les altres parts.

tracking