Diari Més

Municipal

Les platges de Torredembarra es queden sense guinguetes aquest estiu

L’empresa concessionària va renunciar-hi al maig, sense donar temps per convocar un nou concurs

Imatge d'arxiu d'una guingueta a la costa de Torredembarra.

Les platges de Torredembarra es queden sense guinguetes aquest estiuFacebook-Chiringuito de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torredembarra es queda sense guinguetes de platja aquest estiu. Així ho anuncia el consistori després que l'empresa concessionària del servei fins al maig del 2018 hi renunciés el passat 16 de maig «per sorpresa» i no deixant «marge de maniobra a l'Ajuntament per convocar un nou concurs». L'empresa va adduir, per la renúncia,raons econòmiques. Tot i això, el regidor de Comerç, Indústria i Activitats, Josep M. Guasch, assegura que «fins al darrer moment s’havien mantingut converses en què mostraven el seu interès a continuar».

El grup municipal de Ciutadans denuncia queva traslladar, «en diverses ocasions», a l'equip de govern, «la incertesa que generava la manera en el qual s'estava gestionant el cas de les guinguetes». D'aquesta manera, elportaveu de Ciutadans de Torredembarra, Javier Ramírez, ha recriminat a Guasch «que no hagi comptat amb l'oposició per trobar una solució» al respecte.

L'Ajuntament de Torredembarra ha convocat una comissió amb tots els grups municipals dilluns vinent per tal d'abordar el tema. En aquesta, Guasch ha explicat que es començarà a treballar en una nova tipologia de guingueta amb més terrassa i amb diferents serveis, «més adequades al municipi».

Finalment, Guasch ha criticat l'actitud de Ciutadans, assegurant que «actuen per interessos partidistes, a diferència dels altres grups de l’oposició, que sí han demostrat entendre la situació».

tracking