Diari Més

Laboral

Berry afirma que manté el seu compromís de continuïtat a la Selva del camp

Desmenteix que amagués informació al comité d'empresa sobre la reorganització de la planta de PGI

Imatge de la seu corporativa de l'empresa Berry.

Berry afirma que manté el seu compromís de continuïtat a la Selva del campBerry

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia Berry, matriu de la planta dePGIa la Selva del Camp, ha emès un comunicat de resposta a les mobilitzacions anunciades per la CGT a causa de l'acomiadament de 14 treballadors. Segons la companyia, la decisió de la supressió d'aquests llocs de treball correspon a la reorganització de productes relacionats amb l'agricultura, «creant un centre d'excel·lència en una de les plantes a França, concentrant allí la majoria d'aquest tipus de producció». Segons Berry, els 14 acomiadaments representen, «bastant menys», del 10% del total de la plantilla, mentre que el percentatge de producció que deixa de fer-se a la Selva és del 6,3% del total.

La companyia afegeix que manté el seu compromís amb la continuïtat de la seva planta a Tarragona a llarg termini i recorda que en els últims anys «s'han realitzat inversions per valor de més de 20 milions d'euros».

Responent les acusacions de la CGT de realitzar els acomiadaments dins un procés de regulació col·lectiva encoberta, la companyia assenyala que, «com no pot ser d'altra manera, Berry està realitzant l'esmentada reorganització amb total respecte a la legislació vigent i seguint els passos que l'ordenament jurídic obliga».

Segons el mateix comunicat de l'empresa, dilluns passat, quan van començar les reunions amb els empleats acomiadats, es va informar la presidència del Comitè d'Empresa. També afegeixen que ha organitzat una reunió amb elComitèpels pròxims dies.

Pel que fa a la resta d'acomiadats, anteriors a aquesta setmana, i que la CGT vincula també amb aquest procés de reorganització, la companyia afirma que es van tractar d'acomiadaments «realitzats per motius disciplinaris».

tracking