Diari Més

Successos

Detinguts tres individus per robatoris amb força en nou empreses i establiments del Camp de Tarragona

Els Mossos han realitzat entrades a tres domicilis a Tarragona, Cambrils i la Canonja, on han localitzat aparells electrònics, joies i droga

Els Mossos d'Esquadra van registrar tres domicilis a Tarragona, Cambrils i la Canonja.

Detinguts tres individus per robatoris amb força en nou empreses i establiments del Camp de TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una organització criminal especialitzada en robatoris amb força a empreses i comerços del Camp de Tarragona amb la detenció de tres persones a Tarragona, Cambrils i la Canonja. Els detinguts, homes de nacionalitat sèrbia, espanyola i kosovar d’entre 43 i 48 anys, estan relacionats amb un total de nou robatoris amb força comesos entre el març de 2016 i l’abril de 2017 a empreses de Bràfim, Bellvei, Hospitalet de l’Infant, Alcover i Valls i quatre bars de Cambrils. En les entrades i escorcolls als tres domicilis es van intervenir diversos aparells electrònics, joies i droga.

La investigació es va iniciar l’any passat després que es produïssin un seguit de robatoris en empreses amb un mateix modus operandi. Els lladres acostumaven a accedir a l’interior de les empreses i els establiments forçant portes o finestres i, en alguna ocasió, també utilitzaven el mètode del butró. Un cop a dins sostreien diners, eines de treball o d’altres objectes de valor. En dos dels robatoris perpetrats a Bellvei i l’Hospitalet també van sostreure un total de cinc vehicles que estaven estacionats al seu l’interior. Els cinc vehicles, que feien servir per cometre els robatoris, es van recuperar mesos després en diferents municipis de les comarques tarragonines.

El dia 7 de juny es va realitzar un dispositiu policial amb entrades i escorcolls en tres domicilis a Tarragona, Cambrils i la Canonja i els agents van detenir els tres investigats. Durant els escorcolls es van localitzar terminals de telefonia mòbil, tauletes, ordinadors portàtils, càmeres de vídeo, targetes de telefonia i diverses joies, entre altres objectes. També es va intervenir 500 grams d’haixix, 100 grams de cabdells de marihuana i documentació diversa.

La investigació continua oberta amb l’objectiu d’esbrinar la procedència dels objectes intervinguts i per comprovar si els arrestats poden estar relacionats amb altres fets delictius. Els tres homes van passar divendres 9 de juny a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció 2 de Valls que va decretar la llibertat amb càrrecs per als tres.

En els registres s'hi va localitzar droga, a part de diversos objectes sostrets.

Detinguts tres individus per robatoris amb força en nou empreses i establiments del Camp de TarragonaMossos d'Esquadra

tracking