Diari Més

Successos

Lliguen i amenacen un matrimoni de Cambrils per fer-los obrir la caixa forta

Els fets van succeir en un xalet del carrer Nantes de Vilafortuny

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un matrimoni d'edat avançada resident a Vilafortuny, Cambrils, estava dormint al seu xalet la matinada del passat dissabte quan uns lladres van entrar al domicili. Els individus van lligar i amenaçar el matrimoni per tal de poder obrir la caixa forta i emportar-se tot el contingut, tal i com han informat fonts policials.

Els fets van succeir prop de les cinc de la matinada en una casa del carrer Nantes de Vilafortuny. Segons relata Diari de Tarragona, dos individus van trencar amb unes tenalles les reixes d'una finestra i van entrar al xalet. Immediatament es van dirigir a l'habitació dels propietaris i van demanar a l'home que obrís la caixa forta mentre posaven un ganivet al coll de la seva esposa. L'home va accedir i els lladres van poder emportar-se el que hi havia a la caixa forta, possiblement joies i diners. Abans de marxar els lladres van lligar al matrimoni i els van tornar a amenaçar abans de desaparèixer.

Els propietaris del xalet van poder demanar ajuda trucant al 112 i immediatament els Mossos d'Esquadra i el SEM es van traslladar fins el lloc. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar, localitzar i detenir els autors dels fets.

tracking