Diari Més

Reconeixement

El torrenc David García triomfa al Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona

El jove torrenc va guanyar, juntament amb la seva companya Alexandra Urci, el primer premi de la categoria B de dansa clàssica d’aquest certamen

David García continua la seva formació a l'

El torrenc David García triomfa al Certamen Internacional de Dansa Ciutat de BarcelonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dansa és la passió de David García Lucas, un veí de Torredembarra de 18 anys que ha estat reconegut en la 7a edició del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona. En aquest certamen de prestigi nombrosos ballarins de tot el món lluiten per accedir a premis com estades en algunes de les principals companyies del món. El jove torrenc va guanyar, juntament amb la seva companya Alexandra Urci, el primer premi de la categoria B de dansa clàssica d’aquest certamen, cosa que suposa un pas més en la seva carrera com a ballarí professional.

El ballarí s’ha format a l’escola torrenca Centrescènic, l’Escola de Dansa i Teatre Creu Álvarez, on va començar a practicar dansa clàssica als 9 anys. Actualment el jove s’està acabant de formar al Centre de Dansa de Catalunya. García també ha obtingut diverses beques per continuar la seva formació, entre les quals hi figura una beca per formar part del Ballet Nacional de Corea.

tracking