Diari Més

Municipal

Cambrils està treballant per mantenir el Festival de Música després de la detenció del director

El consistori farà el possible perquè se celebri tal com estava previst, tot i que els riscos econòmics són a compte de l'empresa adjudicatària

Malú durant un concert del Festival Internacional de Música de Cambrils del passat 2016.

Cambrils està treballant per mantenir el Festival de Música després de la detenció del directorFIMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils ha informat, a través d'un comunicat, que després de la detenció d'Antoni Mas, director del Festival Internacional de Música de Cambrils, que està previst que arribi a la 43a edició del 27 de juliol al 13 d'agost, farà el possible per mantenir-lo. «La voluntat de l'equip de govern és que el festival se celebri tal com estava previst, i es farà tot el possible perquè sigui així», assegura el consistori a través del comunicat.

L'organització del festival va ser adjudicada a través d'un concurs públic a Publiolimpia, de la qual el propietari n'és Mas. «El conveni marca que l'empresa adjudicatària assumeix els riscos econòmics, com en les edicions anteriors», es manifesta des de l'Ajuntament. D'aquesta manera, si hi hagués algun problema, «l'Ajuntament no hauria de fer cap despesa econòmica». La col·laboració del consistori es basa, doncs, en la cessió de l'espai del Parc del Pinaret per a l'esdeveniment, i en el suport amb personal de la Brigada i la Policia Local.

L'anunci de la renúncia de l'empresa a l'organització del festival es podria conèixer des de la setmana passada en el consistori cambrilenc i des de llavors s'han mantingut contactes amb empreses promotores d'altres festivals catalans per intentar donar sortida a les actuacions previstes aquest any. Qui assumeixi el festival també haurà d'assumir les condicions de contractació dels artistes. Un d'ells, TomJones, ja hauria cobrat una paga i senyal com avançament de la seva presència al festival.

Altres concerts previstos en el festival d'aquest any eren els de The Cranberries, Roger Hodgson, Robe, Gelemeliers, Rosana, Love of Lesbian, Jarabe de Palo i Ana Torroja.

També a Cambrils, l'empresa Publiolímpia era l'encarregada de l'organització, durant el periode de Setmana Santa, del campionat de Balls Esportius de Cambrils. Un altre dels esdeveniments que organitza l'empresa és el tradicional Spanish Open de balls esportius que anualment, a final d'any, se celebra a Salou. Els últims anys, a més, s'havia afegit el municipi de l'Hospitalet de l'Infant en aquest circuit d'esdeveniment relacionats amb el ball.

tracking